Aan de ketting in Egypte.
Door: gaitontour
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
10 Augustus 2011 | Egypte, Suez
10 Augustus 2011 - 09:23
Jordy En Myrthe:
Het is toch ook weer wat, jullie krijgen ook altijd alles voor elkaar! haha
Wat een verhaal heb je weer gerrit jullie maken van alles mee!
Waarschijnlijk heb je dus niet kunnen slapen op het harde bankje op de boot maar je moet maar weer door he!;)
Het schiet al aardig op met jullie reis, nog MAAR 8000 km haha!
veilig en fijne reis nog !
Tot snel!
Groetje Jordy en Myrthe -
10 Augustus 2011 - 09:53
Ans:
Gelukkig hebben jullie de overtocht overleefd Wat een ervaring hopelijk hebben jullie goed geslapen in Suez, mooi en spannend verhaal. Veel succes met de Africa tour, heinig an, groeten en liefs -
10 Augustus 2011 - 12:59
Hutsefluts:
kip???????? eten hebben ze ook een weber -
10 Augustus 2011 - 14:15
Dokkie:
Ik lees het al,het gaat prima met jullie. Schitterend om de avonturen te volgen alleen is hier de internetverbinding slechter dan bij jullie denk ik. Ga zo door,nog maar 8000 km,wij over 3 dagen 800 dan zijn we ook weer op de keuken... heinig an en succes !!!! -
10 Augustus 2011 - 17:39
Charlotte:
Hoorde gisteren van Rita van jullie geweldige avontuur. Jullie hebben vast al veel meegemaakt en gezien. Ga het vanaf nu volgen! Reis veilig en fijn en vooral geniet! -
10 Augustus 2011 - 18:20
Henriette Henk& Kids:
Mooi verhaal, jullie maken wat mee!
Ik had het willen zien een "badguy" in dicussie met een "gootgait"
Nu een paar dagen zandhappen!!!. foto's zien er al stoffig uit. envadamawier.
gr uut'n beuzebarg
10 Augustus 2011 - 19:07
Henriet :
Geweldig verhaal....gelukkig zijn jullie er toch nog goed vanaf gekomen bij streepje 2 en 3.
Een streepje voor ?
Super gevonden die uitnodiging op de farm, positieve benadering, zo zie je maar weer.
Morgen fris weer op stap, succes !! -
11 Augustus 2011 - 15:15
Martha Beldman:
Hallo Gerrit
Ik zit bij onze Rita en lees je verhaal. Leuk om te lezen hoe het je vergaat. Wees voorzichtig en kijk goed uit.
Martha -
11 Augustus 2011 - 15:17
Rita:
Ha mannen
Hoe gaat het vandaag?
Stof happen? Vast warmer dan hier.
Geniet maar lekker en ben weer benieuwd naar het volgende verhaal. Respect overigens voor je mooie manier van schrijven. Toch een boek?
Tot horens
Rita -
11 Augustus 2011 - 16:53
Diane En Mark:
Mooi om alles zo te lezen, had zo met je willen ruilen :-) Ist nog een beetje gezellig daar dan? Klinkt wel zo!
Nou hênig an en veel plezier nog jullie!!! -
11 Augustus 2011 - 18:03
Ans:
Hoi Gerrit en Willem,
Een leuk bericht voor Willem ik heb in een oude doos met foto's drie fotootjes gevonden van de autoped genomen tegen het huis van de Hannekerveldweg in Losser. Ik denk dat Willem hier blij mee is. Verder een goede reis gewenst. Het regent hier nog altijd.Groeten van ons allen -
11 Augustus 2011 - 21:03
Janet:
Zojuist weer 3 verslagen gelezen.
Je maakt wat mee. Super man.
Bats is jaloers..
Nog maar 8000 km te gaan.
Appeltje-eitje toch voor een trucker
Goede reis verder.
Geniet ervan.