The day before

Door: gaitontour

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

24 Juli 2011 | Nederland, Holten

Heerlijk uitgeslapen na de laatste nacht werken voor de vakantie. Nog lekker in mijn eigen bedje. Inmiddels is een matras in de auto gelegd, het bedje opgemaakt, warme dekens erop, het kan heel koud zijn (ja, ook in Afrika)! Stroom voorziening in de auto is geregeld, we hebben nu 12,24 en 220 Volt. Alle aparaten kunnen geladen worden. De laatste dingen verzamel ik vandaag zodat er ook gekookt kan worden onderweg. Morgen vroeg op pad, via Ede bulldozer kijken/kopen. (Altijd makkelijk in Zambia. Gelukkig hoeft die niet op een karretje achter de auto.), naar buitenlandse zaken in Den Haag. Willem blijkt hier iedereen te kennen, 't zal mij benieuwen. Op de terugweg via Wormer, waar ik mensen ga ontmoeten die jaren terug van Zambia naar Nederland zijn gereden. Morgenavond ronden we de dag af met een gezellig etentje met Rita en de kids. Klaar voor de grote reis!

• 24 Juli 2011 - 12:47

Betsie:

Hé Gerrit,
    Ik wens je alvast een hele goede reis! Wat leuk dat je er een verslag over bij gaat houden! Ik ga zeker geregeld lezen welke avonturen je allemaal meemaakt. :)
    Groetjes, Betsie

• 24 Juli 2011 - 13:30

Renate:

Heay Gerrit,

Goede reis en ga een mooie herinnering maken!

Groetjes Renate

• 24 Juli 2011 - 14:21

`mientje En Jan:

Wij wensen je goede reis.Goed goan!!!

• 24 Juli 2011 - 14:36

Karin Peters-stam:

hoi

nou ik ga je volgen hoor... manlief gaat morgen meedoen met de garbagerun (www.thecrazymen.nl)... dus die ga ik ook een weekje missen.

ben benieuwd waar je tegenaan loopt... heel veel plezier en succes... we spreken elkaar

• 24 Juli 2011 - 16:24

Dini:

hoi Gerrit,

Heel erg leuk dat je een reisverslag gaat bijhouden, wij gaan je zeker volgen de komende tijd, heel veel plezier en geniet er van.

groetjes van Cock en mij

• 24 Juli 2011 - 18:53

Dokkie:

Heel veel plezier en succes,zorg maar dat je heel weer terug komt !!

• 26 Juli 2011 - 16:55

John:

een hele goeden reis ach gait het zijn maar 14000 kilo meters voor je het weet ben je er gr john en loes

• 26 Juli 2011 - 18:05

Ans:

Het grote avontuur is begonnen. We wensen jouw en Willem een hele goede reis Take care to each other. Liefs en groeten Jan Ans Nicolas en Rosa

• 30 Juli 2011 - 05:22

Sophie (slenaken):

Goede reis Willem,voorzichtig en ook veel plezier (zal wel lukken met Gerrit) groetjes Sophie