Dag 3 en 4

Door: gaitontour

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

29 Juli 2011 | Oostenrijk, Wenen

Wakker geworden in een kasteel, was me nog niet eerder overkomen. Daar een ontbijtje bij elkaar gezocht en om 11.uur Kasteel Sibbehus verlaten. Via de Eiffel, Trier, richting Saarbrucken. Veel regen onderweg. Met een washandje tussen de deur van de landrover, mijn broek redelijk droog gehouden. k Moest wel af en toe het washandje uitwringen.
Om 17.00 uur moest Willem nog de laatste zakelijke beslommeringen regelen met een klant. Ik heb met vrouw en kinderen van de klant nog even een rondje met de landrover gemaakt. Ze vonden het prachtig. Hierna samen gegeten en bij hen overnacht.
Op donderdagochtend had Willem de beide gesponsorde fietsen al boven op het dak van de landrover gebonden. Ik had al wel 3 x beide fietsen achter van de auto gehaald, anders konden we niet bij de spullen. Dit was lastig zeg maar. Toen vertrokken naar Oostenrijk. Via Hockenheim en na een `korte` lunch stop van 2 uur in Aurach, weer verder. Een hele gezellige dag met vele verhalen over Willem en mijn leven. Om 22.30 in St Valentin gearriveerd. Daar nog een kop soep en lekker slapen. Vandaag op weg naar het voormalige Oostblok.

• 29 Juli 2011 - 07:23

Jenny:

Kijk eens aan Gerrit. Al een paar foto`s geplaatst. Nu nog graag één van de jeep, want daar draait alles om toch? Graag met fietsen er bij. En nu heb ik ook een beeld van Willem. Doe hem maar de groeten en nog heel veel plezier samen. Dat lukt vast met jullie twee. Succes.

• 29 Juli 2011 - 08:17

John:

goedemorgen kasteel heren de jonk vrouw ook ontmoet goede reis en zoek maar gauw de zon op want het is hier ook pet groetjes john en loes

• 29 Juli 2011 - 10:43

Douwe En Christine:

Een heeele goede reis ! en leuk dit zo kunnen wij het heel goed volgen! Succes !!