Achter het ijzeren gordijn maar niet echt meer

Door: gaitontour

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

29 Juli 2011 | Oostenrijk, Wenen

St. Valentin- Arad
Voordat ik wakker werd vanochtend had Willem al kennis gemaakt met een Française alleen niet zo charmant hij zat nl met zijn schoenen vast in een schoenenpoetsmachine waar hij in zijn onderbroek voor zat en zij kon de uitgang niet vinden. Willem altijd behulpzaam wilde haar wel helpen maar i.p.v. bij de uitgang kwamen ze in de kelder uit, dus jullie begrijpen wel toen hij mij dit verhaal vertelde waren de lachspieren al getraind. Na nog veel conversatie 's zijn we toch rond half 10 op pad. Nu ff flink gas geven, de reis liep heel voorspoedig dwars door Wenen naar Nikkelsdorf grens stelt ook niks meer voor tegenwoordig. Nu Hongarije binnen zijn innen gereden valt mij op dat hier heel veel veranderd is in 19 jaar, ik herken niets meer terug alleen de plaatsnamen kwamen mij nog bekend voor. Budapest heeft nu een mooi rondweg dus dwars door de stad crossen hoeft niet meer.(had toch wel wat). Na ruim drie kwartier vertraging door file en een uurtje voor een heerlijke maaltijd kwamen we aan bij de Roemeense grens waar we voor het eerst deze reis onze paspoorten mochten laten zien, liep allemaal vlotjes zodat we rond 8uur in Arad aankwamen waar we een prima hotel voordezen nacht hebben gevonden. Verder wil ik iedereen bedanken die een leuk berichtje heeft achtergelaten op deze site, mooi om te zien dat we door veel gevolgd worden, bedankt. Nu achter Willem aan de bar in en dan straks op tijd met de beentjes richting Zutphen. Groetjes Gerrit.

• 29 Juli 2011 - 20:55

Rita:

avonturiers zijn jullie echt wel. Heerlijk dat trainen van de lachspieren, blijven doen. K las ergens dat je nooit sneller moet gaan (rijden) dan je beschermengel kan. Die wens ik jullie wel toe de komende weken. Liefs rita

• 30 Juli 2011 - 07:07

Hutsefluts:

he gerrrit en willem veel plezier en een goeie reis de spaghetti mack staat in eefde dus je kunt wel een paar dagen langer weg blijven groeten uut een de laatste dagen nat lettele

• 30 Juli 2011 - 07:17

Jenny:

Hebben jullie wel goede muziek aan boord??? `K heb nog ergens een oud bandje liggen. Die is ook al eens in hongarije geweest. haha. Zo te horen hebben jullie wel lol. Houden zo.
    Groeten uit kamp noord.

• 30 Juli 2011 - 17:06

Arjan:

Ha gait en willem,, kon je de beentjes nog ri zutphen krijgen gait of is het een andere ri geworden..haha. er is idd veel veranderd in romania gait,,k snap oe verbazing,,nou k blief eulleu volgen..groetn oet eanter,,ps ook van gerrie,,goeie reis

• 30 Juli 2011 - 17:58

Herman En Andrea:

Hoop, dat je terugreis nog niet is geboekt, want als jullie in dit tempo worden achtervolgd met pech, ben je in oktober nog niet terug. Gelukkig zijn jullie het lachen nog niet verleerd.
    Goeie reis verder en veel plezier.

• 30 Juli 2011 - 17:58

Herman En Andrea:

Goeie reis verder en veel plezier.

• 31 Juli 2011 - 08:11

Erna:

he Gerrit, kun je en foto maken van de auto waar je mee rijdt, lijkt mij leuk om te zien.
    lieve groet,
    Erna

• 31 Juli 2011 - 08:15

Theo En Erna:

lieve Gerrit,
    ik heb net al je verslagen voorgelezen aan Theo. we genieten van je verhalen, je schrijft leuk. en dat nederlands nuchtere kun je wel gebruiken zo te horen. heb het goed samen. groet van Theo en Erna

• 31 Juli 2011 - 16:15

Rikie En Bertus:

gerrit moet bertus nog even komen met onderdelen?
    jullie beleven nog eens wat ,geen saai leven zo toch.
    heel veel succes op jullie verdere reis. gr ons