23 kilometer verder

Door: gaitontour

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

30 Juli 2011 | Roemenië, Arad

23 kilometer gereden, toen een heftige knal en we merkten dat de as van de waterpomp gebroken was ,totaal afgeknapt! Het schoepenwiel in 3 stukken. Tijd voor een nieuwe dus. Zal wel dinsdag worden. In een plaatsje zo groot als Dijkerhoek vermaken we ons prima met de fiets. Het enige pension van het dorp in 1 keer vol geboekt. Beide kamers bezet, 1 door Willem en 1 door mij. Wel fijn dat het café naast het pension is.

• 30 Juli 2011 - 18:58

Henk Riem:

Hallo Willem en Gerrit,
    Dat is vette pech met die waterpomp. Maar jullie zullen wel reserve meegenomen hebben of t is daar te vinden. Wat een fantasties avontuur zijn jullie begonnen. Leuk. Ik wilde morgen met Ans in Losser langs komen, maar de vogel was gevlogen. Wees voorzichtig en goede reis. Ik ga je nog bellen Willem.
    Veel groeten en succes,
    Henk en Ans

• 30 Juli 2011 - 19:21

Gert Welink:

hé Gait en Willem

Veel succes en " Blief bie de Les "

Groet uut Heelsum

• 30 Juli 2011 - 20:05

Herman En Andrea:

Heb per ongeluk op je bericht van gisteren gereageerd . Wil je nu toch laten weten, dat Twente zojuist de johan cruijff schaal heeft gewonnen van Ajax in de Arena, ondanks 10 man in de twe ede helft. Nogmaals: veel plezier en ook een beetje sterkte.

• 30 Juli 2011 - 20:28

Edwin En Wilma:

Oh neeee he? Balen zeg met die waterpomp!!! Gelukkig dat het café naast het pension is en jullie in elk geval de omgeving per fiets kunnen verkennen. Zoals Herman al schreef toch goed nieuws van het thuisfront: Twente heb Ajax ingemaakt!!!
    Dat de waterpomp maar snel gemaakt is en veel plezier daar in Roemenie!!! Veel liefs, dikke kus en tot de volgende belevenissen!
    XXX

• 31 Juli 2011 - 07:11

Jenny:

Hoi Gait en Willem.
    Komt je opleiding toch van pas.
    Maar ff genieten van wat Roemenië te bieden heeft. Je hebt tenslotte vakantie. Hoe is het weer bij jullie? Groeten vanuit een zonovergoten Holten (ahum)

• 31 Juli 2011 - 08:08

Theo En Erna:

lieve gait,
    ik heb net al je verhalen voorgelezen aan Theo terwijl wij heel rustig onze spullen pakken voor de vakantie. we denken morgen 1 augustus te vertekken via Koblenze naar Istrie. wat een avontuur om te reizen en een avontuur samen met Willem. heel veel plezier.
    Theo en Erna

• 31 Juli 2011 - 12:12

Gaby Negru:

Hallo Gerrit en Wim,
    Jammer voor die pech,als jullie hulp nodig hebben van een roemeen zoals ik ,kun je me altijd bellen op nr 0031615094707. Prettige reis verder.GABY.

• 31 Juli 2011 - 16:29

Kees:

Hallo Gerrit en Willem,

leuk om jullie zo te volgen,ik hoop voor jullie niet te veel tegen slagen,verder goede reis.gr Kees

• 01 Augustus 2011 - 13:57

Robin Vd Assem:

Hey gait,

Ik wist helemaal niet de je op avontuur bent! Wat gaaf! Beetje jammer van de auto maar dat drukt de pret vast niet!
    Heel veel plezier nog en ik blijf je volgen!

groetjes Robin

• 01 Augustus 2011 - 15:01

Gea:

Hallo Gerrit, We zijn nu al weer benieuwd naar je volgende verhaal, leuk geschreven.. groetjes; Arie Gea Remco en Leander

• 02 Augustus 2011 - 10:38

Willeke:

Ik hoop dat jullie snel weer verder kunnen! Ben benieuwd of jullie idd over 19 dagen terug zijn...

Veel plezier!

Liefs

• 02 Augustus 2011 - 17:39

Carola Stam:

Hee Gait!!! Super man wat je allemaal weer beleeft. Ik vind het geweldig om je via dit medium te volgen. en natuurlijk een beetje via rita.
    Geniet ervan, en kom straks maar eens aan met je foto's en verhalen!!
    lieve groet van Carola